Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Timişoara, care era dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni economice şi financiare în Franţa, fiind emise două mandate europene de arestare, a fost prins de poliţiştii constănţeni în Mamaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că pe data de 4 august, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, de 50 de ani, din Timişoara, pe numele căruia existau două mandate europene de arestare, emise de autorităţile franceze.

El a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni economice şi financiare, fapte comise pe teritoriul Franţei. Bărbatul a fost prins în staţiunea Mamaia.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa.â

El va fi prezentat miercuri, Curţii de Apel Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile franceze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.