Un bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca este cercetat după ce ar fi pretins că este medic şi, ajutat de un alt bărbat, ar fi realizat diferite intervenţii medicale estetice, fără a avea atestatele legale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut, marţi, o percheziţie la o adresă din municipiul Cluj-Napoca, într-un dosar penal întocmit pentru înşelăciune şi exercitarea fără drept a unei profesii.
 
"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, s-ar fi promovat în mediul online sub falsa calitate de medic şi ar fi efectuat activităţi medicale estetice la respectiva locaţie, fără a deţine atestatele legale, cu sprijinul unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani. În urma percheziţiei, au fost descoperite şi indisponibilizate substanţe utilizate în cadrul intervenţiilor estetice şi consumabile medicale (seringi)", a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.
 
Bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în vederea continuării cercetărilor.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Cluj şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale.
 
Cercetările în acest caz continuă, poliţiştii încercând să identifice persoanele cărora bărbatul le-ar fi realizat respectivele intervenţii şi să stabilească prejudiciile cauzate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.