Un bărbat de 35 de ani din judeţul Cluj a fost arestat preventiv pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, după ce ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiicele concubinei sale, minore. Totodată, el ar fi încercat să aibă relaţii sexuale şi cu sora concubinei sale, o fată de 12 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, în urma unei sesizări privind fapte de agresiune sexuală asupra unor minore, poliţiştii au început cercetări, în 2 august.

Astfel, în urma investigaţiilor făcute de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu cele două fiice ale concubinei sale, minore. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu sora concubinei sale, o copilă în vârstă de 12 ani.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Tot în 2 august, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.