Un bărbat din Capitală a fost depistat pe o stradă din Sectorul 2, în timp ce adresa injurii unei femei şi a fost dus la sediul Secţiei 8 pentru audieri. În timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că pe numele său există un ordin de protecţie, cerut chiar de femeia la care striga. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, în timp ce adresa injurii unei femei.

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 8 Poliţie, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe numelesău, la solicitarea femeii, s-a emis la data de 19 ianuarie 2018. ordinul de protecţie prin care obliga bărbatul – pe o perioadă de 4 luni – să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de persoana vătămată, cu excepţia situaţiilor în care se impune prezenţa simultană a celor 2 în faţa autorităţilor publice.

Cercetările sunt continuate  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecţie,  cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Peste o mie de cazuri de nerespectare a ordinelor de protecţie s-au înregistrat anul trecut, iar poliţiştii au deschis dosare penale. Cele mai multe cazuri au fost în mediul urban, potrivit Poliţiei Române.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.