Un bărbat care a furat mai multe bijuterii şi aproximativ 90.000 de lei dintr-o rulotă aparţinând proprietarului unui parc de distracţii din oraşul Deta, judeţul Timiş, a fost prins pe peronul Gării Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, poliţiştii din oraşul Deta, cu sprijinul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, au identificat un bărbat de 48 de ani suspectat că ar fi furat aproximativ 90.000 lei şi bijuterii dintr-un seif aflat într-o rulotă din parcul de distracţii din Deta.

Poliţiştii din Timiş spun că rulota îi aparţinea proprietarului parcului de distracţii mobil, care a fost amplasat la Deta cu ocazia Zielor oraşului, iar banii furaţi proveneau din încasări.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Poliţiştii spun că, la un moment dat, rulota s-a defectat, iar proprietarul a mers să cumpere piesa defectă şi l-a lăsat pe bărbat, pe care îl cunoştea, să supravegheze, numai că acesta a furat banii şi bijuteriile. Potrivit poliţiştilor, el a plecat din Deta şi a mers cu mai multe maşini de ocazie, apoi a luat un tren cu destinaţia Constanţa.

Bărbatul, care este din Topoloveni, judeţul Argeş, a fost prins pe peronul Gării Constanţa, iar asupra lui a fost găsită toată suma furată - 79.781 lei şi 6.500 de euro dar şi bijuterii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.