Un bărbat de 70 de ani din Suceava s-a înecat sâmbătă în Lacul Techirghiol din judeţul Constanţa. El a fost scos din apă, dar cadrele medicale nu au reuşit să-l salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă după amiază, prin apel la 112, pentru găsirea unui bărbat, înecat in lacul Tecchirghiol, în vârstă de aproximativ 70 de ani.
"Pentru salvarea persoanei aflate în dificultate, la locul indicat au fost trimise de  urgenţă o ambarcaţiune de la Punctul de Salvare Acvatic Techirghiol şi un echipaj medical de prim răspuns SMURD. În sprijin a sosit şi un echipaj SAJ", au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.
Bărbatul a fost găsit şi adus la mal. Pentru că era inconştient, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, bărbatul a fost declarat decedat.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.