Un bărbat de 40 de ani s-a înecat, joi după-amiază, la Mamaia, el fiind scos din mare de salvamari, iar cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, fără a reuşi să-l aducă la viaţă. De asemenea, o persoană de 60 de ani a fost în pericol de înec la Saturn, fiind salvată şi dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, echipele de intervenţie au fost solicitate în staţiunea Mamaia pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare. Victima, de aproximativ 40 de ani, fuseseă scoasă din apă de salvamari şi se afla în stop-cardiorespirator. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD B, unul SMURD C şi şenilata de la punctul de prim-ajutor. Cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute, fără succes însă, fiind declarat decesul. 
 
De asemenea, tot joi, la Saturn, o persoană de 60 de ani a fost scoasă din mare de către salvamari, iar acolo au mers şenilata de la punctul de prim-ajutor şi un SMURD B. Persoana respectivă a fost evaluată medical la faţa locului, iar apoi a fost transportată la Spitalul Municipal, conştientă, pentru evaluare medicală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.