Un bărbat de 28 de ani din Bucureşti a fost reţinut de poliţiştii din Capitală pentru tentativă de viol asupra unei tinere de 17 ani. Fata a reclamat că fapta a avut loc pe o stradă din Sectorul 5, ea reuşind să fugă şi să alerteze Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, joi seară, în jurul orei 20.30, poliţişti de la Secţia 24 au fost sesizaţi de o tânără în vârstă de 17 ani cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a adresat cuvinte triviale, a exercitat asupra ei acte de violenţă şi a pipăit-o în zona intimă.

Victima a reuşit să fugă, ulterior sesizând secţia de poliţie.

În urma cercetărilor făcute, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect, pe o stradă din Sectorul 5. Acesta, un tânăr de 28 de ani, a fost dus la audieri, ulterior fiind reţinut şi urmând a fi prezentat instanţei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.