Un bărbat de 50 de ani, condamnat la 4 ani de închisoare pentru corupere sexuală a minorilor în formă continuată şi care era dat în urmărire, a fost prins, marţi, de poliţiştii din Bucureşti, la o adresă din Sectorul 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 15 decembrie a.c., poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, în baza investigaţilor, au obţinut informaţii, în urma cărora au identificat la o adresă din sectorul 3 Bucureşti,  un bărbat, în vârstă de 50 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 3 Bucuresti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a explicat că bărbatul a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru săvârşirea de infracţiunii de corupere sexuală a minorilor în formă continuată.

El se afla în urmărire naţională de la începutul lunii decembrie şi urmează să fie încarcerat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.