Un bărbat de 32 de ani, acuzat că a deţinut şi comercializat cocaină şi LSD, pentru sume cuprinse între 1.000 şi 1.500 de lei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 26 februarie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat o percheziţie domiciliară la o persoană cercetată pentru trafic de droguri de  mare risc. Din materialul probator administrat în cauză a reieşit faptul că, pe parcursul anului 2023, un bărbat, de 32 de ani, ar fi deţinut şi comercializat droguri de mare risc (cocaină şi LSD), pentru sume cuprinse între 1.000 şi 1.500 de lei”, a transmis, marţi, IGPR.

Sursa citată a precizat că, în urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 6 kilograme cannabis, 10 grame ciuperci halucinogene, un cântar electronic de mare precizie, mai multe telefoane mobile, sumele de 20.600 de lei şi 320 de euro, precum şi alte probe.

Bărbatul a fist iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.