Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, în cazul spargerii date la sediul Baroului Timiş. El este acuzat de furt calificat, după ce a sustras peste 20.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus în data de 21.01.2022 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat – persoană de sex masculin - pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Totodată, cu privire la inculpat s-a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, de către Judecătoria Timişoara. (...) S-a dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.01.2022, până la data de 19.02.2022, inclusiv”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. 
 
Potrivit sursei citate, miercuri seara, în intervalul orar 19.00-20.00, bărbatul a pătruns, prin forţarea uşii de acces, în interiorul casieriei Baroului Timiş, de unde a sustras suma de 20.536 de lei, iar dintr-o altă încăpere a unităţii Baroului Timiş a sustras suma de 400 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.