Un bărbat de 53 de ani a fost arestat preventiv, el fiind suspectat că a intrat în locuinţa unei femei şi a încercat să o violeze. Poliţiştii din Capitală au stabilit, în urma cercetărilor, că el ar fi comis şi o tâlhărie, la un chioşc de flori din Sectorul 1, unde ar fi încuiat-o pe vânzătoare pentru a nu putea anunţa fapta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Secţiei 7 au reţinut, joi, un bărbat de 53 de ani, sub acuzaţia de tentativă de viol şi violare de domiciliu.

Poliţiştii au declanşat cercetările în seara de 23 ianuarie, când la sediul secţiei s-a prezentat o femeie care a reclamat că, în urmă cu câteva zile, un bărbat pe care îl cunoştea din vedere a pătruns în locuinţa sa şi a încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea, împotriva voinţei sale.

În câteva ore, poliţiştii l-au identificat şi ulterior l-au depistat pe suspect, ducând-l la audieri.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, iar instanţa a dispus arestarea sa preventivă.

"În tot acest timp, în urma schimbului de date şi informaţii dintre poliţiştii Capitalei, a rezultat presupunerea rezonabilă că acelaşi bărbat, în seara de 23 ianuarie, sub pretextul că doreşte să cumpere flori, ar fi pătruns într-un chioşc situat pe raza sectorului 1, unde prin violenţă ar fi deposedat vânzătoarea de o sumă de bani şi telefonul mobil, după care pentru a o impiedica să anunţe cele întâmplate a incuiat-o în magazin", mai arată Poliţia Capitalei.

Având în vedere că acest caz se afla în instrumentarea Serviciului Investigaţii Criminale Sector 1, poliţiştii acestei structuri au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la adresa unde locuia bărbatul, fiind identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă.

Cercetările sunt continuate, în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi prezentat în faţa magistraţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.