Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost agresat, marţi, de doi foşti angajaţi, pe un şantier din Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, marţi dimineaţăa, prin apel 112, de către un bărbat de 46 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la sediul unui şantier situat pe strada Mihail Kogălniceanu, ar fi fost agresat fizic de către doi foşti angajaţi.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 46 de ani ar fi fost agresat fizic de doi bărbaţi de 54 şi 35 de ani, din comuna Argetoaia şi comuna Scăeşti, foşti angajaţi”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.