Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Tulcea, aflat într-o ambarcaţiune cu turişti străini, a fost rănitde un bărbat aflat în altă barcă, supărat că i s-a reproşat că merge cu viteză prea mare. Agresorul este din judeţul Argeş şi este cercetat de poliţişti pentru fapta sa. Bărbatul agresat spune că nimeni nu ia nicio măsură împotriva celor care nu respectă regulile în Deltă şi că încă domneşte legea lui -”Bă, tu ştii cine sunt eu?”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, pe data de 10 mai, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Maliuc, i-a sesizat pe poliţiştii din localitate despre faptul că în aceeaşi zi, în zona Mila 23, în timp ce se afla într-o ambarcaţiune cu turişti străini, a fost agresat de o persoană necunoscută, aflată într-o altă ambarcaţiune.

În urma agresiunii, bărbatul a fost rănit.

Poliţiştii au început cercetările şi au stabilit că agresorul are 43 de ani şi este din judeţul Argeş. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Bărbatul agresat, care organozează excursii în Deltă,  a povestit pe pagina sa de socializare că ieşise la plimbare cu şalupa împreună cu un grup de ornitologi din Germania, iar la un moment dat o barcă rapidă a trecut în viteză pe lângă el, provocând valuri de un metru. Bărbatul spune că le-a cerut persoanelor din ambarcaţiunea respectivă să oprească, dar acestea au început să facă mai multe ture în jurul bărcii sale şi să-l înjure. Apoi, unul dintre ocupanţii bărcii  i-a aruncat aruncat un pahar de sticlă în fată, provocându-i mai multe tăieturi în zona ochiului.

" De ani de zile nimeni nu face nimic în privinţa teribiliştilor de bani gata sau a celor ce consideră Delta Dunării că un tărâm al nimănui unde nu există lege, reguli sau bun simţ. În România lui 2019 încă domneşte legea lui -”Bă, tu ştii cine sunt eu?”-“Bă saracilor” şi “Ba eu am bani şi fac ce vreau”. Problema este că nimeni, dar absolut nimeni nu ia nicio măsură pentru a combate aceste derapaje care în scurt timp vor duce la probleme şi mai serioase în Delta Dunării", avertizează el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.