Un bărbat de 51 de ani diagnosticat cu COVID-19 s-a aruncat vineri de la fereastra unui salon situat la etajul 2 al Institutului ”Matei Balş”, anunţă unitatea medicală, care precizează că acesta a primit îngrijiri şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Pacientul a decedat la Spitalul Floreasca. Medicii atrag atenţia asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducerea Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş (INBIMB) anunţă apariţia unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID - 19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia”, a transmis unitatea mecială.

S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcţiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

”Colectivul de la INBIMB este devastat emoţional în acest moment şi atrage atenţia asupra sindroamelor de depresie asociate COVID 19. Au fost anunţate autorităţile şi evenimentul a fost înregistrat pe site-ul Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS)”, se arată în comunicatul Institutului.

Bărbatul a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.