Un băiat în vârstă de 12 ani, care a dispărut în mare, la Mamaia, săptămâna trecută, a fost găsit duminică dimineaţă, între stabilopozi, el fiind adus la mal de către salvamari şi de scafandri şi identificat de către părinţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică dimineaţă după ce o persoană înecată a fost observată între stabilopozi la pasarela din dreptul Hotelului Victoria din Mamaia.

“Copilul dispărut joi în mare a fost găsit astăzi, el a fost scos de salvamari şi de scafandri din cadrul ISU Dobrogea la mal, fiind ulterior identificat de părinţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Ana Maria Stoica.

Săptămâna trecută pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea a doi copii din mare din staţiunea Mamaia.

Unul dintre ei, în vârstă de 13 ani, a fost scos de salvamari, iar echipajul medical l-a resuscitat, aceasta aflându-se în stop-cardiorespirator. Ulterior, el a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii şi scanfandrii l-au căutat pe celălalt băiat, în vârstă de 12 ani, care dispăruse în mare, timp de mai multe zile.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.