Un puternic incendiu a izbucnit, duminică, la un depozit de materiale de construcţie din localitatea Sascut, judeţul Bacău, La faţa locului intervin echipaje de pompieri din Bacău şi Vrancea, incendiul manifestându-se pe aproximativ cinci sute de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, duminică, că un puternic incendiu a izbucnit la un depozit de materiale de construcţie din localitatea Sascut, judeţul Bacău.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de cinci sute de metri pătraţi, dar nu sunt anunţate victime. 

”Având în vedere că zona este la limita dintre judeţe, intervin pompieri din Bacău şi Vrancea cu şase autospeciale de stingere. De asemena, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de prim-ajutor SMURD”, a transmis IGSU.

Sursa citată a precizat că intervenţia pompierilor este extrem de dificila, din cauza vântului puternic care întreţine procesul de ardere.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.