Avocatul Adrian Cuculis anunţă joi că Marcel Şebuc, acuzat de uciderea unei fetiţe de 12 ani, pe care a ascuns-o în canapea, şi-a recunoscut crima. Potrivit avocatului, acesta a detaliat că fata l-a lovit iar el a ripostat, a lovit-o peste faţă apoi s a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Pentru că a început să sângereze pe gură, iar el s-a “speriat” a luat un şiret şi a stragulat-o, apoi a curăţat casa şi a pus cadavrul fetei sub pat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit avocatului, âîn audierea care are loc joi Marcel Şebuc a recunoscut crima. ”A detaliat că fata, Ana Maria, l-a lovit iar acesta a ripostat, a lovit-o peste faţă apoi s a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze pe gură iar el s-a “speriat” a luat un şiret şi a stragulat-o. A curăţat casa apoi a pus cadavrul în saci şi l-a pus sub pat. A luat apoi bijuteriile fetei şi le-a amanetat”, a transmis avocatul.

Adrian Cuculis precizează că în opinia sa, Marcel Şerbuc minte şi încearcă să scape cu ”lovitur cauzatoare de moarte” şi nu cu omor. Audierea este în desfăşurare.

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu anunţa marţi că a aterizat avionul care îl aduce înapoi din Olanda în România pe inculpatul Şerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei fetiţe de 12 ani. Ea a adăugat că potrivit procedurii, acesta va fi prezentat instanţei pentru confirmarea măsurii arestului preventiv.

”Rămâne să vedem ce va decide instanţa şi, mai departe, continuă actele de urmărire penală, procedură care nu este publică”, a mai precizat ea. 

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul copilei fiind găsit în lada canapelei într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a fost prins în Regatul Ţărilor de Jos, după ce fusese dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul în vârstă de 38 de ani figura pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa, el fiind considerat periculos

Un tribunal din Amsterdam, în baza unui mandat european de arestare, a dispus săptămâna trecută predarea inculpatului Şerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei minore de 12 ani, autorităţilor competente din România, decizia fiind definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.