Centrul Infotrafic al Poliţiei Române avertizează că, marţi la prânz, pe autostrada A2 Borcea - Constanţa plouă torenţial, vizibilitatea este redusă şi există pericol de acvaplanare, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să conducă atent, cu viteză scăzută şi să folosească luminile de întâlnire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Borcea - Constanţa plouă torenţial, vizibilitatea este sub 50 de metri şi există pericol de acvaplanare.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Tot pe autostrada A2, pe sensul către Capitală, la kilometrul 212 (localitatea Valul lui Traian), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, trei persoane fiind rănite uşor. Banda doi este blocată întrucât se fac cercetări pentru a se stabilirea vinovăţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.