O avarie produsă vineri dimineaţă la o conductă RADET din zona Gării de Nord a provocat perturbarea traficului din cauza aburului degajat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginile difuzate pe Facebook arată că la intersecţia dintre Calea Griviţei şi bulevardul IG Duca aburul este atât de dens încât şi clădirile din imediata apropiere se văd cu dificultate.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

RADET a anunţat că vineri dimineaţă, în jurul orei 6:45, s-a produs o avarie pe reţeaua primară pe bd. Gheorghe Duca nr. 10 (zona Gării de Nord), din sectorul 1 al Capitalei, zonele afectate fiind: Bd. Gh. Duca, calea Griviţei, bd. Nicolae Titulescu, bd. Alexandru Ioan Cuza şi străzile adiacente.

"Avaria a fost depistată imediat de echipele RADET, fiind izolată prin manevre de închidere, urmând a se trece la remedierea ei. Echipele RADET vor lucra în regim continuu, până la punerea în funcţiune a zonei afectate în cursul zilei de astăzi. Eventualele puncte termice ce ar putea rămâne oprite pe parcursul acestor lucrări vor fi afişate pe site-ul public www.radet.ro", anunţă regia, care precizează că echipele RADET depun toate eforturile pentru remedierea acestei situaţii în cel mai scurt timp.

Cei blocaţi în trafic îşi expimă însă nemulţumirea pe Facebook.

"Evitaţi zona Gării de Nord! A, era să uit: poate trimiteţi şi nişte poliţişti de la circulaţie să degajeze zona, pentru că cei de la locală sunt total depăşiţi de situatie", scrie un utilizator. 

"Totuşi RADET a dat drumul la căldură. În strada...", scrie un altul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.