O maşină a fost lovită, luni, de un tren, în judeţul Suceava, iar două femei au murit. Doi copii - de 2 şi 4 ani - au fost preluaţi de către medici, unul fiind inconştient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma accidentului dintre trenul nr. 1655 Bucureşti - Suceava cu un autoturism care nu a acordat prioritate de trecere la trecerea căii ferate prevăzută cu semnale acustice şi luminoase a rezultat decesul a doua femei din autoturism şi vătămarea corporală gravă a unei minore de 4 ani (tot pasageră în autoturism). De asemenea, un alt minor de 2 ani din autoturism a suferit leziuni uşoare”, a transmis, luni, IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat că, din primele verificări, s-a stabilit că una dintre femeile decedate din autoturism care a condus vehiculul nu a respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă şi lovită de trenul Regio Bucureşti - Suceava.

Cercetările sunt preluate de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE: ISU Suceava a anunţat că cele două femei, care au rămas încarcerate, au fost extrase din maşină.

”Din nefericire, acestea prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decesul. Varstele aproximative 30 şi 60 de ani”, au transmis pompierii. 

Potrivit acestora, cei doi minori, un băieţel şi o fetiţă, de 2, respectiv 4 ani, sunt în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Coliziune între un tren şi un autoturism, pe raza localităţii Prelipca. Intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ”, a transmis, luni, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că au rezultat patru victime (doi adulţi şi doi copii), toate din autoturism.

”Persoanele adulte (două femei) au rămas încarcerate şi sunt inconştiente, cu leziuni foarte grave. Cei doi minori au fost preluaţi de către cadrele medicale. Unul dintre ei este inconstient”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, al doilea copil este conştient.

Deocamdată nu au fost stabilite condiţiile în care s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.