Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar maşina a căzut în râul Dâmboviţa. Ajunse la faţa locului, echipajele de salvatori de la ISU au scos din autovehicul un bărbat inconştient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Victima este transportată la Spitalul Universitar, cu manevre de resuscitare în desfăşurare. Nu au fost găsite alte persoane în apă.
UPDATE -” În jurul orei 10:35, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier în zona Podului Ciurel. Din primele date, conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Şos. Virtuţii, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat cu autovehiculul în râul Damboviţa. Din autovehicul a fost extrasă o persoană în stare de inconştienţă.  A fost restricţionat traficul rutier pe Şos. Virtuţii de la Bd. Constructorilor până la intersecţia cu Spl. Independentei pe sensul către Bd. Iuliu Maniu. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis Poliţia rutieră.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în zona Podului Ciurel din Capitală.
 
Autoturismul a ajuns pe plafon în apele râului, care în acea zonă au o adâncime de aproximativ un metru. La faţa locului intervin Detaşamentul Grozăveşti al ISU Bucureşti – Ilfov cu o barcă, dau şi un echipaj de scafandri şi o ambulanţă SMURD. 
 
 
Conform oficialilor ISU, din autoturism a fost scos un bărbat inconştient în vârstă de 35 de ani.
În acest moment, se fac manevre de resuscitare, de către echipajul SMURD. Totodată, scafandrii verifică existenţa unor eventuale alte persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.