Un pieton a fost accidentat mortal, vineri seară, de către un autocar, pe Autostrada Bucureşti-Piteşi, în judeţul Argeş. Bărbatul se afla pe banda 1, fără ca cineva să ştie deocamdată de ce. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească identitatea victimei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Autostrada A1 Bucuresti-Piteşti, pieton accidentat mortal de un autocar. Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi - Autostrada A1, s-a stabilit că un bărbat, a cărui identitate nu a fost stabilită până la acest moment, pe fondul prezenţei pe banda 1, pe sensul de mers Piteşti spre Bucureşti, la km 101, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost accidentat mortal de un autocar pentru transport persoane, condus de un bărbat de 63 de ani, din Bolintin Vale, judetul Giurgiu”, a transmis, vineri seară, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.