Autorul jafului din 25 mai, de la o sucursală din Capitală a Băncii Româneşti, a fost prins, în locuinţa acestuia fiind găsită mare parte din suma furată de la unitatea bancară. Potrivit unor surse judiciare, imediat după jaf tânărul a intrat în toaleta unui centru comercial, unde s-a bărbierit şi şi-a schimbat hainele, apoi a plecat acasă, după care a mers la un cazinou, unde a pierdut o parte din banii furaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei anunţă miercuri că poliţiştii au făcut trei percheziţii în Bucureşti penntru depistarea bărbatului care în 25 mai a reuşit să fure 69.000 de lei de la o filială a Băncii Românepti, unde a ameninţat-o cu arma pe o angajată.

Poliţiştii mai spun că bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit la o locuinţă din sectorul 4, tot acolo fiind descoperită şi mare parte din suma în valută furată de la bancă, reprezentând aproximativ 70% din prejudiciu.

Tânărul va fi dus la sediul Serviciului Investigaţii Criminale al Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Potrivit poliţiştilor, tânărul, care nu avea antecedente penale, şi-a propus, la un moment dat, să jefuiască o bancă, astfel că şi-a făcut din timp un plan amănunţit în acest sens.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro că tânărul a cumpărat un pistol care părea de jucărie, a luat maşina tatălui său şi apoi a intrat în sediul unei sucursale a Băncii Româneşti din sectorul 4 al Capitalei, de unde a furat echivalentul a 69.000 de lei, după ce a ameninţat-o cu arma pe o angajată.

Imediat după comiterea jafului, bărbatul a intrat în toaleta unui centru comercial, unde s-a bărbierit şi şi-a schimbat hainele. Apoi, el a aruncat pistolul, a băgat banii într-un alt rucsac pe care îl avea cu el şi a plecat spre casă, afirmă sursele judiciare citate.

Conform aceloraşi surse, ulterior, tânărul s-a dus la cazionou, unde a pierdut 22.000 de lei la ruletă, din suma totală furată în euro, dolari şi lire sterline.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 27 de ani, care nu avea antecedente penale, şi-a propus, la un moment dat,. să jefuiască o bancă, astfel că şi-a făcut din timp un plan amănunţit în acest sens.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro că tânărul a cumpărat un pistol care părea de jucărie, a luat maşina tatălui său şi apoi a intrat în sediul unei sucursale a Băncii Româneşti din sectorul 4 al Capitalei, de unde a furat o sumă mare de bani echivalentul a 69.000 de lei, după ce a ameninţat-o cu arma pe o angajată.

Imediat după comiterea jafului, bărbatul a intrat în toaleta unui centru comercial, unde s-a bărbierit şi şi-a schimbat hainele. Apoi, el a aruncat pistolul, a băgat banii într-un alt rucsac pe care îl avea cu el şi a plecat spre casă, afirmă sursele judiciare citate.

Potrivit aceloraşi surse, ulterior, tânărul s-a dus la cazionou, unde a pierdut 22.000 de lei la ruletă, din suma totală furată în euro, dolari şi lire sterline, echivalentul a 69.000 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.