Căutările persoanei care ar fi dispărut în mare în Mamaia Nord, marţi după amiază, au fost reluate miercuri dimineaţa de scafandri şi ambarcaţiuni ale Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi Gărzii de Coastă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că miercuri dimineaţă au fost reluate căutările persoanei care ar fi dispărut în Marea Neagră. “La misiune participă 12 scafandri, un echipaj de prim ajutor SMURD B. Alături de colegi au fost trimise ambarcaţiuni ale Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) şi Gărzii de Coastă”, a declarat Anca Chiriţă. 
 
Pompierii au fost anunţaţi marţi după amiază, că o persoană s-ar afla în mare, în zona Mamaia Nord. În zonă s-au deplasat un echipaj SMURD B, scafandrii, o ambarcaţiune ARSVOM, ambarcaţiune RHIB a ISU şi cu elicopterul SMURD. După câteva ore căutările au fost oprite din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. 
Marţi după-amiază, în municipiul Constanţa a plouat torenţial timp de câteva zeci de minute şi a bătut vântul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.