Un bărbat din Argeş programat pentru proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere s-a prezentat băut, examinatorul cerând testarea acestuia după ce l-a simţit mirosind a alcool. Bărbatul a explicat că a băut cu o seară înaintea examenului. Acesta este al doilea astfel de caz înregistrat în judeţul Argeş în ultimele trei săptămâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc joi, la sesiunea de examinare organizată în oraşul Câmpulung. 
 
”Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a venit astăzi la susţinerea probei practice a examenului de permis în Câmpulung Muscel, a fost testat pentru consum de alcool. Poliţistul care îl examina a simţit că argeşeanul miroase a băutură şi i-a chemat pe colegii de la Poliţia Rutieră să îl testeze”, a transmis Prefectura Argeş.
 
Alcooltestul a indicat o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Bărbatul i-a spus poliţistului că a băut în seara dinaintea examenului.
 
El fost declarat “respins” la proba practică a examenului pentru permis şi a primit o amendă în valoare de 1.305 lei. Bărbatul era la a doua încercare de a obţine permisul de şofer. 
 
Acesta este al doilea astfel de caz înregistrat în judeţul Argeş în ultimele trei săptămâni.
 
În 23 octombrie, un bărbat s-a prezentat la examenul pentru permisul de conducere organizat la Piteşti având o concentraţie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.