Un tânăr în vârstă de 22 de ani din localitatea argeşeană Lereşti a fost reţinut de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi de procurorii DIICOT sub acuzaţia de trafic de minori. El este acuzat că a exploatat sexual două fete de 16 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La domiciliul tânărului poliţiştii şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti au făcut, marţi, o percheziţie, de unde au ridicat un telefon mobil. 
 
Bărbatul şi cinci martori în dosar au fost duşi la audieri, în urma cărora tânărul a fost reţinut.
 
"Din cercetări a reieşit că, din septembrie 2021 şi până în prezent, bărbatul ar fi recrutat două minore, prin inducerea în eroare, cu false promisiuni de iubire şi le-ar fi determinat să practice prostituţia în folosul său”, informează, miercuri, IPJ Argeş. 
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că cele două fete au vârste de 16 ani.
 
În cursul zilei de miercuri, bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.