Şapte locuinţe şi o anexă gospodărească au fost cuprinse de un incendiu, în localitatea argeşeană Valea Mare Pravăţ. Focul, provocat de un scurtcircuit produs la o improvizaţie pe instalaţia electrică, a afectat construcţiile amplasate foarte aproape una de alta. În incendiu, nimeni nu a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit marţi seară la una dintre locuinţe şi s-a extins rapid la mai multe construcţii amplasate la distanţe mici unele faţă de celelalte. Potrivit pompierilor, patru dintre locuinţe aveau în componenţă material lemnos şi la zidărie, care a favorizat arderea spre interior. 
 
„Intervenţia a fost una dificilă, dar cu toate acestea, flăcările au fost oprite din dezvoltarea la alte imobile alăturate şi s-a lucrat la lichidarea incendiului. Alimentarea cu apă la locul intervenţiei s-a făcut dintr-o sursă naturală de apă”, informează ISU Argeş.
Şapte case şi o anexă gospodărească au fost afectate de foc. Nicio persoană nu a fost rănită, oamenii reuşind să se evacueze la timp din calea flăcărilor. 
 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător - improvizaţii la instalaţia electrică, precizează ISU Argeş.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.