Locatarii unui bloc din Piteşti au găsit, marţi dimineaţă, în scara blocului, trupul fără viaţă al femeii de serviciu, cadavrul prezentând numeroase leziuni provocate prin ardere. Primele verificări făcute de Poliţie arată că lângă cadavru au fost găsite o brichetă şi o sticlă de vodcă, însă niciun bilet, iar în geanta femeii era o sumă de bani. Imaginile vizionate de anchetatori pe camerele de supraveghere nu arată nicio altă persoană intrând sau ieşind din bloc la acea oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Descoperirea a fost făcută dimineaţă, când unul dintre locatari a fost trezit de declanşarea unui senzor de incendiu. Acesta a găsit, în scara blocului, trupul ars al unei femei, care încă fumega, şi a sunat de urgenţă la 112. 
 
„La acest moment cercetările sunt în desfăşurare, identitatea femeii fiind stabilită din primele verificări că fiind o femeie de 58 de ani, din Piteşti. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, au transmis oficialii Poliţiei judeţene Argeş.
 
Surse din anchetă au declarat, pentru News.ro, că iniţial trupul ars nu a fost recunoscut, însă ulterior locatarii blocului l-au identificat ca fiind al femeii de serviciu a imobilului. 
 
Lângă cadavru a fost găsită o brichetă. Anchetatorii au descoperit, de asemenea, o sticlă de vodcă, parţial golită, iar în geanta femeii era actele şi o sumă de bani. 
 
În schimb, nu a fost descoperit niciun bilet care să justifice un eventual gest suicidal. Locatarii blocului spun că nu aveau probleme cu femeia, care era foarte liniştită. Unul dintre ei a povestit anchetatorilor că femeia, care era singură, divorţată, mai lucra part time într-un alt loc, de unde fusese recent concediată. 
 
Imaginile de pe camerele de supraveghere vizionate de către anchetatori arată că în perioada în care s-a produs tragedia nicio altă persoană nu a intrat şi nu a ieşit din imobil.
 
Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili condiţiile în care femeia a murit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.