Un bărbat în vârstă de 28 de ani din judeţul Argeş a fost arestat preventiv, sub acuzaţia de viol, victima fiind o adolescentă pe care individul a convins-o să plece de acasă şi să meargă la locuinţa lui. Ancheta în acest caz a demarat după ce familia fetei a anunţat dispariţia acesteia, el prezentându-se cu ea la Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fata de 15 ani, care locuieşte într-o localitate din judeţul Argeş, l-a cunoscut pe bărbatul de 28 de ani din comuna Hulubeşti, judeţul Dâmboviţa, prin intermediul reţelei de socializare Facebook.
După ce au corespondat online aproximativ o lună, el a mers săptămâna aceasta în localitatea unde trăieşte fata, iar în noaptea de luni spre marţi a convins-o să plece de acasă şi a dus-o acasă la el.
Bărbatul a convins-o să intre în casă sub pretextul că are ceva de luat din interior, iar acolo a violat-o. Ulterior, el a urcat fata în maşină şi a plecat cu ea spre locuinţa ei, iar pe drum a aflat că este căutată e Poliţie, părinţii fetei anunţând dispariţia ei, bărbatul s-a prezentat cu adolescenta la secţia din Topoloveni.
 
El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind inculpat pentru viol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.