O autospecială a Poliţiei Argeş, care se deplasase pentru a face cercetarea la un accident rutier produs pe drumul naţional 73, s-a ciocnit cu o altă maşină, marţi, în timp ce revenea de la accident. Maşina de Poliţie a fost lovită de un autoturism al cărui şofer nu a acordat prioritate la intrarea pe drumul naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"O autospecială a Poliţiei Câmpulung, condusă de specialist criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, care se întorcea de la un accident rutier petrecut pe DN 73, pe raza localităţii Valea Mare Pravăţ, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 36 de ani, care a pătruns pe DN 73 de pe un drum lateral”, informează Poliţia judeţeană Argeş. 
 
Accidentul a avut drept consecinţe doar pagube materiale. 
 
Poliţiştii se întorceau de la un alt accident, în care două autoturisme s-au ciocnit, iar două femei, pasagerele dreapta faţă din cele două autovehicule implicate, au fost rănite, fiind preluate de echipaje medicale şi transportate la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.