Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat, marţi, că s-a dovedit a fi fals apelul la 112 făcut de un copil de 9 ani din Bucureşti care a anunţat că este închis într-un canal, copilul fiind găsit la domiciliul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Apelul era fals, iar copilul a fost, se pare, găsit de Poliţie la domiciliul său. Înţeleg că vor discuta cu el şi cu părinţii lui despre acest apel”, a declarat Raed Arafat, la Digi 24.

Secretarul de stat a precizat că au fost mobilizate forţe impresionante pentru căutarea copilului.

”A reuşit să mobilizeze forţe impresionante care să meargă să caute pe toată zona respectivă. Vă daţi seama, un copil care dă astfel de informaţii trebuie să fie căutat foarte serios în toată zona care era în jurul zonei pe care a indicat-o. Din fericire, nu este nimic grav, nu a fost copilul pus în pericol, însă a fost un joc la telefon şi care acum normal se va discuta cu familia şi probabil că va fi dată o amendă părinţilor pentru apelul respectiv”, a mai spus Arafat.

Un copil de 9 ani din Bucureşti a sunat, marţi, la 112 şi a anunţat că a fost închis într-un canal colector pe strada Măceşului din Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.