Un bărbat de 47 de ani a fost reţinut, urmândă să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor după ce a bătut un alt bărbat pe care l-a lăsat abandonat pe marginea unui drum din judeţul Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad precizează, vineri, într-un comunicat de presă, că bărbatul de 47 de ani a fost reţinut joi, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.
 
”În data de 16.10.2022 in jurul orelor 02.00 o persoană a apelat la numarul unic de urgenta 112,  sesizând faptul ca a gasit langa partea carosabila a DN 69, pe raza localităţii Zimandu- Nou, un barbat care prezenta multe leziuni vizibile la fata si pe corp si care reclama faptul ca a fost batut. În urma efectuării cercetărilor penale, s-a stabilit că în noaptea de 15/16.10.2022 o persoană de sex masculin, în vârstă de 35 ani, a fost agresată de o altă persoană de sex masculin, în vârstă de  47 ani”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
 
Leziunile suferite de bărbatul bătut i-au pus în pericol viaţa şi necesită 30 – 35 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din raportul de Expertiză Medico-Legală întocmit în cauză de SJML Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.