Două camioanei s-au ciocnit, vineri, pe DN 69, în localitatea Vinga din judeţul Arad. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital, una dintre victime fiind preluată de elicopterul SMURD, iar o a treia a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Accident rutier între două autocamioane în localitatea Vinga. Intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD”, a transmis ISU Arad.
 
În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, între care două au fost transportate la spital, iar o a treia a primit îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital. Este vorba de trei bărbaţi. 
 
”O victimă a fost transportată de către echipajul medical SMURD TIM, o victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD Arad. Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.