Pompierii din municipiul Arad au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în parcarea unui supermarket. Nu au fost înregistrate victime, insa autoturismul a ars în proporţie de 80 la sută, iar focul s-a extins la alte două vehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Incendiu autoturism în municipiul Arad, str. Banu Maracine, în parcare la Kaufland. Au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unui autoturism parcat, flăcările propagând-se la două autoturisme aflate în imediat proximitate a acestuia”, a transmis ISU Arad. 
 
Potrivit pompierilor, in total trei maşini au fost afectate.
 
”Incendiul a fost lichidat prompt de către pompierii, fără a se înregistra victime, însă autoturismul a fost afectat în proporţie de 80%, iar cele două autoturisme parcate în apropiere, au ars în proporţie de 20%, respectiv 40%”, a ma precizat ISU Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.