O femeie în vârstă de 37 de ani din oraşul Sebiş, judeţul Arad, a fost arestată preventiv, după ce a incendiat cinci case, provocând pagube de aproximativ 200.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În perioada 22 iulie - 6 noiembrie a.c., pe str. Crişului, din oraşul Sebiş, au izbucnit 5 incendii, la mai multe imobile. În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere şi distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană”, a transmis, duminică, IPJ Arad.
 
În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat o femeie de 37 de ani care a incendiat casele din vecinătatea locuinţei ei.
 
”În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii oraşului Sebiş, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile. În baza probatoriului administrat, la data de 17 Noiembrie a.c., femeia a fost reţinută pentru 24 de ore”, a precizat sursa citată.
 
Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru 30 de zile, pentru distrugere în formă continuată, distrugere şi distrugere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.