Un incendiu a izbucnit la o autoutilitară care se deplasa pe DN7, la ieşire din oraşul Pecica din judeţul Arad. Focul s-a extins la vegetaţia de pe marginea drumului care a ars pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi. Şoferul a reuşit să se autoevacueze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pompierii militari arădeni au fost solicitaţi să intervină astăzi, în jurul orei 12:15 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autovehicul (autoutilitară), pe DN 7, la ieşirea din oraşul Pecica.  La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Arad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, precum şi pompierii voluntari ai SVSU Pecica”, a transmis ISU Arad. 
 
Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări de fum la nivelul întregului autovehicul, propagat la vegetaţia uscată din proximitatea acestuia, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.  
 
Incendiul a fost stins, dar autoturismul a fost afectat în totalitate. 
 
Şoferul maşinii a reuşit să iasă la timp din autovehicul în momentul care şi-au dat seama că acesta are o problemă la compartimentul motor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.