Doi migranţi din Bangladesh au fost găsiţi de poliţiştii de frontieră din Arad, ascunşi într-o maşină condusă de un cetăţean român care se îndrepta spre Austria. Unul se afla pe bancheta din spate, iar celălalt în portbagaj, printre geamantane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român în vârstă de 22 de ani. Tânărul conducea un autoturism înmatriculat în România şi se deplasa pe ruta România-Austria. În urma controlului amănunţit efectuat mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe bancheta din spatele autoturismului, respectiv în portbagaj, doi cetăţeni străini”, se precizează într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei de Frontieră.
 
Cei doi migranţi şi şoferul maşinii au fost duşi la sediul Sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, poliţoştii de frontieră au stabilit că cei doi pasageri sunt cetăţeni din Bangladesh, în vârstă de 33, respectiv 36 de ani, intraţi legal în România.
 
Poliţiştii de frontieră au început cercetări pentru trafic de migranţi pentru şofer şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru migranţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.