Un şofer din Arad este cercetat penal şi a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a lovit cu maşina, intenţionat, un poliţist, apoi a fugit de la locul accidentului. El este acuzat de ultraj şi părăsirea locului accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 07.11.2023, în jurul orei 14.30, inculpatul C.M.P., în timp ce conducea pe strada Nicolae Grigorescu din municipiul Arad, autoturismul marca Dacia, model Logan, a intrat cu intenţie în persoana vătămată P.S.I., poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, acroşându-l la nivelul piciorului drept şi fiindu-i astfel provocate leziuni traumatice pentru care necesită 10-15 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, inculpatul a părăsit locul incidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi, al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.
 
Iniţial, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi procurorii au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând din 28 noiembrie. 
 
Bărbatul este acuzat de ultraj şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.