Bărbatul care a provocat scandalul din parcarea unui supermarket din Arad a fost reţinut după ce l-a împuşcat în cap pe presupusul amant al partenerei sale, iar apoi l-a înjunghiat în gât cu o şurubelniţă, victima fiind în comă la spital. Suspectul a vrut să o împuşte şi pe femeie, dar arma - un pistol cu glonţ - nu s-a descărcat, astfel că a tras-o afară din maşină şi a călcat-o pe cap de mai multe ori. Bărbatul, care are 50 de ani, ar fi comis aceste fapte din gelozie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, care a atacat-o pe concubina sa şi pe presupusul amant al femeii este cercetat pentru violenţă în familie, în modalitatea tentativei la omor calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă letală fără drept. Dosarul se află la procurorii Parchetului de  pe  lângă  Tribunalul  Arad. Suspectul, reţinut, urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.
 
”În timp ce persoanele vătămate se aflau într-un autovehicul parcat în parcarea unui magazin de pe raza municipiului Arad, pe fondul geloziei, inculpatul, având asupra sa un pistol din categoria armelor letale, s-a apropiat de autovehiculul în care se aflau cele două persoane vătămate şi, din lateral, pe geamul uşor coborât al portierei dreapta faţă, a executat un foc de armă asupra persoanei vătămate de sex masculin, împuşcându-o în cap, după care inculpatul a îndreptat arma spre persoana vătămată de sex feminin, concubina sa, şi a apăsat de mai multe ori pe trăgaci, însă focul nu s-a declanşat”, se precizează într-un comunicat de presă, de vineri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
 
Atacatorul s-a năpustit apoi spre concubina sa.
 
”În continuare, inculpatul a prins-o de mână pe concubina sa şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi i-a aplicat în mod repetat lovituri cu picioarele în zona capului (a călcat-o în mod repetat pe cap), până aceasta a rămas inconştientă”, arată sursa citată.
 
Apoi, el s-a întors la bărbatul cu care se afla femeia în maşină şi a continuat să îl atace.
 
”Imediat după acest moment inculpatul s-a deplasat la persoana vătămată de sex masculin, rămasă în habitaclul autovehiculului şi, prin portiera dreapta faţă rămasă deschisă, s-a aplecat în interior şi i-a înfipt o şurubelniţă în gât. Ca urmare a loviturii puternice, partea metalică a şurubelniţei s-a rupt şi a rămâs în gâtul persoanei vătămate”, se arată în comunicat.
 
În urma loviturilor primite, femeia şi bărbatul cu care se afla în maşină au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în vederea acordării îngrijirilor medicale.
 
În urma constatărilor medico-legale a rezultat că bărbatul atacat are traumatism cranian acut deschis (plagă împuşcată) cu retenţie de fragmente metalice (glonţ), dilacerare cerebrală şi hemoragie tetraventriculară, plagă înjunghiată la nivelul gâtului, cu retenţie de corp străin, comă de gradul IV, stop respirator resuscitat. Leziunile traumatice constatate pun în primejdie viaţa victimei.
 
Femeia prezintă leziuni traumatice care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
 
”Din verificările efectuate de organele de cercetare penală la faţa locului a rezultat că arma folosită de inculpat este un pistol din categoria armelor letale cu glonţ, inculpatul nefiind autorizat să deţină nici o categorie de arme, letale sau neletale”, mai transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.