Un bărbat de 32 de ani din judeţul Arad a fost reţinut după ce, în noaptea de miercuri spre joi, şi-ar fi ucis fratele cu un par, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri privind o moştenire. Martori au fost membri ai familiei, care au sunat la 112, însă victima nu a mai putut fi resuscitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crima a avut loc în satul arădean Şepreuş, în urma neînţelegerilor dintre doi fraţi. Suspectul, în vârstă de 32 de ani, şi-a vizitat un frate (45 de ani) şi ar fi băut împreună până în jurul orei 02,00, când între ei a izbucnit un conflict.

Conform unor localnici, cei doi aveau neînţelegeri privind o moştenire, iar bărbatul de 32 de ani şi-a atacat fratele mai mare cu un par. L-ar fi lovit în mod repetat în piept, în zona inimii, provocându-i un stop cardio-respirator.

Alţi membri ai familiei au fost martori şi au sunat la 112, iar un echipaj medical sosit a încercat fără succes să resusciteze victima.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga, presuspusul agresor a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.