Un bărbat de 54 de ani a fost reţinut 24 de ore, după ce a agresat-o pe fosta sa concubină, o femeie din localitatea Ilteu, judeţul Arad. Pe numele său exista un ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni, începând din 21 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii Secţiei 8 Rurală Săvârşin au fost sesizaţi despre faptul că, o femeie ar fi fost agresată fizic, de către fostul concubin, la domiciliul ei, din Ilteu.Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificat un bărbat de 54 de ani, din judeţul Maramureş, pe numele căruia, magistraţii Judecătoriei Lipova au emis la data de 21 iunie a.c., un ordin de protecţie pe o perioadă de 6 luni”, a transmis IPJ Arad.
 
Agresorul femeii a fost reţinut pentru 24 de ore. 
 
Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova într-un dosar penal, întocmit pentru încălcarea ordinului de protecţie, violare de domiciliu, distrugere, lovire, ameninţare şi lipsire de libertate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.