Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, au prins 29 de migranţi, din diferite state, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR încărcat cu mobilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 15.12.2022, în jurul orei 03.00 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilă de la o societate comercială din Turcia pentru o firmă din Franţa. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, în compartimentul pentru marfă, 29 de cetăţeni străini, majoritatea solicitanţi de azil în ţara noastră”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al Poliţiei de Frontieră.
 
Migranţii au fost duşi la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că aceştia sunt cetăţeni din Turcia, Siria şi Irak şi intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.