Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au găsit, marţi, în interiorul unui TIR 55 de migranţi care intenţionau să iasă ilegal din România. Autorităţile au fost alertate de şoferul autotrenului, un cetăţean din Cehia, care a sunat la 112 după ce a auzit zgomote în remorcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 13.06.2023, în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au fost sesizaţi prin intermediul unui apel la 112, de către un şofer aflat în coloana de autoamarfare, pe sensul de ieşire din ţară, că din compartimentul marfă al autocamionului pe care îl conduce se aud zgomote. Imediat, o echipă din cadrul PTF Nădlac II s-a deplasat la faţa locului, în acelaşi timp fiind anunţate echipaje ISU Arad, în eventualitatea necesităţii acordării de asistenţă medicală”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi, al Poliţiei de Frontieră.
 
Poliţiştii de frontieră au deschis compartimentul marfă al ansamblului rutier înmatriculat în Cehia, descoperind astfel, în interior, 55 de cetăţeni străini.
 
”Persoanele au fost coborâte din autovehicul, nefiind constatate probleme care să necesite acordarea de îngrijiri medicale în unităţi specializate, iar în momentul de faţă starea de sănătate a tuturor celor în cauză este bună. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru verificări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, precizează Poliţia de Frontieră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.