Aproximativ 30 de locatari ai unui bloc din municipiul Sibiu au fost evacuaţi, marţi, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul al doilea al imobilului, mai multe persoane suferind atacuri de panică, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje şi mansardă aflat pe Aleea Seviş din Sibiu.

La faţa locului au fost trimise două autospecialele de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe, iar pompierii militari au reuşit în aproximativ 30 de minute lichidarea incendiului, reuşind să oprească extinderea acestuia la apartamentele învecinate.

De asemenea, 28 de persoane, între care 6 copii, au fost evacuate din imobil. Reprezentanţii ISU Sibiu precizau, iniţial, că a fost necesară evacuarea a 46 de locatari.

Potrivit reprezentanţilor ISU, nicio persoană nu a fost rănită, însă mulţi dintre locatarii evacuaţi au suferit atacuri de panică şi au primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale aflate la faţa locului, fără a fi necesară transportarea la spital a vreunuia dintre locatari.

Reprezentanţii ISU Sibiu au anunţat, ulterior, că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit după ce un aparat electrocasnic a fost lăsat aprins, iar focul a cuprins obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.