Aproape 70.000 de ghirlande electrice contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.600.000 de lei au fost descoperite de poliţişti într-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea, marfa fiind destinată unei firme din Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din judeţul Ilfov.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 68.300 de ghirlande electrice contrafăcute. Bunurile, în valoare de 1.590.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.