Poliţiştii şi procurororii DIICOT din Vrancea şi Galaţi fac, marţi, 49 de percheziţii în două dosare care vizează grupări specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi şi Biroul Teritorial Vrancea, fac, marţi, 49 de percheziţii domiciliare, în judeţele Galaţi şi Vrancea, în două dosare vizând trafic de droguri de mare risc, respectiv constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, în vederea consumului propriu, anunţă Poliţia Română.
 
Astfel, în prima cauză, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi fac 15 percheziţii domiciliare, iar, din cercetări a reieşit că, pe parcursul acestui an, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (3-CMC) către diverşi consumatori, cu preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei.
 
De asemenea, în cea de a doua cauză, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea fac 34 de percheziţii domiciliare, iar, din cercetări a reieşit că, în luna iunie, în municipiul Focşani, ar fi fost constituită o grupare de trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
Totodată, în urma verificărilor efectuate a rezultat că membrii grupului ar fi achiziţionat, în mod repetat, droguri de mare risc, de la persoane din judeţul Galaţi, în vederea comercializării ulterioare. Membrii grupului ar fi efectuat schimburi de droguri cu dealeri din judeţul Galaţi, furnizând tablete de ecstasy şi cantităţi de MDMA, pentru doze de 3-CMC.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
 
Activităţile au fost desfăşurate cu spijinul poliţiştilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Brăila, inspectoratelor de poliţie judeţene Galaţi şi Vrancea, al luptătorilor Seriviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea.
 
De asemenea, acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi judeţeane Galaţi şi Vrancea şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.