Aproape 200 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate de poliţişti în ultima săptămână, potrivit Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape 200 de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată au fost depistate de poliţişti în ultima săptămână, potrivit Poliţiei Române.

În perioada 8 - 14 septembrie, poliţiştii au depistat 129 de persoane date dispărute, dintre care 84 de minori.

De asemenea, au fost depistate 63 de persoane urmărite. Dintre acestea, 44 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, nouă aveau mandate de arestare preventivă, opt persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar două erau căutate după ce au evadat.

Astfel, un bărbat de 34 de ani din Târgu- Mureş, care se sustrăgea executării unei pedepse de 12 ani de închisoare pentru infracţiunile constituire de grup infracţional organizat şi trafic de minori a fost depistat de poliţiştii din Mureş în 13 septembrie şi încarcerat în Penitenciarul Târgu-Mureş. De asemenea, poliţiştii din Mureş au prins un bărbat 38 de ani, tot din Târgu Mureş, căutat de autorităţi pentru a executa o pedeapsă de 12 ani de închisoare pentru infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat, proxenetism şi trafic de minori.El a fost prins în localitatea Luncani, judeţul Mureş, şi încarcerat în Penitenciarul Târgu-Mureş. Un alt bărbat, de 48 de ani, din oraşul Pecica, judeţul Arad, care se sustrăgea executării unei pedepse de şase ani de închisoare pentru infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat şi trafic de persoane a fost prins şi încarcerat în Penitenciarul Arad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.