Aproape 155.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa în minivacanţa de 1 Mai, cel mai căutat punct fiind cel de la Vama Veche, pe unde au ieşit şi intrat în ţară aproximativ 122.000 de persoane. Anul trecut, în perioada sărbătorilor pascale şi de 1 Mai, punctele de trecere a frontierei din Constanţa fuseseră tranzitate de peste 87.000 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, în perioada 26 aprilie - 2 mai, punctele de trecere a frontierei române la graniţa cu Bulgaria din judeţul Constanţa au fost tranzitate de aproximativ 154.400 de persoane, precum şi de 42.350 de mijloace de transport. 

Sursa citată precizează că PTF Vama Veche a fost cel mai tranzitat punct de trecere rutier din judeţ. Pe aici au ieşit şi au intrat în ţară aproximativ 122.000 persoane şi 31.500 de mijloace de transport.

Garda de Coastă menţionează că, anul trecut, în perioada sărbătorilor pascale şi de 1 Mai, punctele de trecere a frontierei române la graniţa cu Bulgaria din judeţul Constanţa, au fost tranzitate de aproximativ 87.300 de persoane, precum şi de 27.290 de mijloace de transport. Astfel, PTF Vama Veche, la frontiera cu Bulgaria, a fost cel mai tranzitat punct de trecere rutier din judeţul Constanţa, de aproximativ 58.400 persoane şi 17.360 mijloace de transport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.