Angajatul Termoenergetica Bucureşti SA care a fost rănit, în urmă cu două zile, în timp ce lucra la înlocuirea unor conducte în sectorul 6 al Capitalei, a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. îşi exprimă, într-un comunicat de presă transmis vineri, regretul profund pentru pierderea colegului rănit în accidentul de muncă produs în 19 februarie, la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii - Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti.

"Suntem alături de familia îndoliată cu toată compasiunea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", au transmis reprezentanţii companiei.

În urma accidentului produs miercuri, în jurul orei 11.00, bărbatul fusese transportat la spital.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. preciza că au fost sesizate toate instituţiile abilitate, fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul de muncă.

Şi fostul consilier general PNL Ciprian Ciucu anunţa că un nou accident de muncă s-a produs în reţeaua de termoficare.

”Veştile sunt proaste, o echipă a Termoenergetica efectua o intervenţie în Sectorul 6 şi o placă a căzut peste un om”, a scris el pe Facebook, amintind că ”Termoenergetica este doar RADET cu un alt nume” şi că procedurile de siguranţa muncii sunt precare în cazul intervenţiilor la instalaţii vechi.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.